James LaBrie (Dream Theater) explică cum și-a câștigat porecla de „Pirat”

James LaBrie
Lames LaBrie

Într-un nou interviu cu Alicia Atout, solistul DREAM THEATER James LaBrie a explicat originile poreclei sale, „Pirat”, care i-a fost dată de unul dintre colegii săi de trupă.

Acesta a spus (așa cum este transcris de BLABBERMOUTH.NET și tradus de MAXIMUMROCK.RO): „Am o tendință de a fi oarecum… Cred că pot fi capricios uneori, dar în mod normal sunt de obicei drept și uniform și un tip cu adevărat drăguț. Dar există această tendință a mea , în funcție de ceea ce se întâmplă pe drum și, de obicei, dacă nu mă simt bine – ca oricine – pot deveni capricios. Așa că Jordan Rudess, stimatul nostru clăpar… Într-o zi, am fost într-una dintre acele dispoziții, doar, cum ar fi: „Hei, lasă-mă în pace. Mă ocup cu chestii. Am o răceală nemaipomenită”, și orice altceva; toată prostia aceea cu sindromul cântărețului. Așa că a început să mă sune, și zice „Nicio problema acolo, Pirate?” Și m-am uitat la el și am zis: „Ce? Ce ai spus?” Și m-a numit pirat, pentru că spune: „Ei bine, ești ca un pirat furios”. Și i-am zis: „Da, bine”. Și apoi a început să mă îmi spună așa tot timpul. Așa că zilele au trecut și spunea doar: „Hei, pirat”. Și apoi altcineva din echipaj l-a auzit și au început: „Oh, pirat. Ce, îl numești pe James „pirat”?” Așa a început – serios. A fost atât de ușor… Nu e ca și cum trupa a început să spună: „Hei, omule. James, îmi amintești de un pirat.” Totul a venit de la Jordan. Și așa a rămas… Uneori îmi mai spune și „căpitan”. „Hei, căpitane”.

În noiembrie anul trecut, trupa DREAM THEATER a fost anunțată drept una dintre nominalizații pentru „Cea mai bună interpretare metal” la cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor Grammy, care va avea loc pe 3 aprilie 2022 la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada. Legendele metalului progresiv au fost nominalizate pentru piesa lor „The Alien”, primul single din „A View From The Top Of The World”, care a apărut în octombrie.

 

Puteți urmări mai jos interviul cu James LaBrie:

Vă reamintim că trupa titanică Dream Theater va avea concert și în România pe 29 mai 2022 la Romexpo, București cu Devin Townsend invitat special.

Puteți achiziționa biletele de pe AmBilet.ro aici.

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania, recomandat de Rock FM.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*