Colaborare majoră între Disturbed și jocul „Legacy of the Beast”

Disturbed / Legacy of the Beast
Disturbed/ Legacy of he Beast

Jocul gratuit pentru telefon de la IRON MAIDEN „Legacy Of The Beast” a anunțat o colaborare majoră în joc, de data aceasta cu legenda rockului american DISTURBED.

În urma colaborărilor de succes de anul trecut cu AMON AMARTH, LACUNA COIL și GHOST, „Legacy Of The Beast” a făcut echipă cu DISTURBED pentru a aduce la viață emblematicul personaj The Guy în jocul pentru mobil.

„Legacy Of The Beast” a creat un nou eveniment în joc cu durată limitată, numit Disturbing Sciences, cu un personaj de durată limitată, The Guy. Evenimentul Disturbing Sciences al jocului este o odă la cunoștințele ambelor trupe, preluând temele sale ample de pe coperta albumului IRON MAIDEN din 1986 „Somewhere In Time” și „Disturbed: Dark Messiah”, o serie de benzi desenate în cinci părți în care The Guy își face debutul în benzi desenate.

De-a lungul anilor, The Guy a fost descris ca un antierou, salvând oamenii de corupția corporativă, adesea prin mijloace violente. În această nouă poveste, Cyborgul Eddie și The Guy au fost chemați prin timp și spațiu în Valea Polvo, un orășel transformat într-un oraș industrial hiper-igienizat, condus de mașini, în care Eddie și The Guy sunt hotărâți să-l pedepsească pe stăpânul corporativ al orașului, Brian Kek, și se confruntă cu CEO-ul la Kek Tower înainte de a descoperi profunzimea orgoliului său.

În „Iron Maiden: Legacy Of The Beast”, fanii jocurilor de metal și RPG își asumă rolul emblematicei mascote a trupei, Eddie, care călătorește printr-o gamă spectaculoasă de lumi călătorind în timp în medii 3D captivante. Eddie apare sub mai multe forme, fiecare făcând parte din istoria bogată a lui IRON MAIDEN și fiecare având un set de puteri și abilități speciale.

De-a lungul anilor, jocul s-a extins pentru a include 20 de temnițe și șase lumi unice, de la gropile Iadului, Egiptul Antic, cel de-al Doilea Război Mondial până în viitorul îndepărtat, sute de personaje, inclusiv 90 de Eddie bazați pe coperțile clasice de albume MAIDEN. O gamă largă de inamici — demoni corupți (Lucifer, Baphomet), zei (Horus, Osiris, Odin) și monștri, o arena de luptă între jucători și jocuri sângeroase și o funcție nemilosă Gauntlet, concepută pentru a satisface jucătorii noi și jucătorii hardcore pe termen lung. Cea mai recentă funcție „Clanuri” le permite jucătorilor să-și unească forțele cu frații lor de sânge pentru a îndeplini sarcinile echipei și a se confrunta cu șefii de raid monstruoși. Toate pe o coloană sonoră în joc de peste 30 de piese IRON MAIDEN, inclusiv „The Trooper”, „Where Eagles Dare”, „Aces High” și multe altele.

Iron Maiden: Legacy Of The Beast” este un joc de mobil gratuit, plin de acțiune, disponibil în App Store și Google Play.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*