Iron Maiden: ‘Legacy Of The Beast’, noul joc pentru gamerii metaliști

348 vizualizări

Poate că obișnuiai să le asculți muzica și să te joci orice, dar ce ai zice dacă ai intra în atmosfera Maiden cu un joc realizat special pentru ei?

Dacă până acum erau prezenți pe scenă, iată că de astăzi îi puteți vedea pe IRON MAIDEN chiar și în lumea virtuală a jocurilor. Începând de azi, jocul Iron Maiden: ‘Legacy Of The Beast’, care îl are în centrul acțiunii pe Eddie, mascota trupei, poate fi descărcat gratis și jucat de oriunde în lume.


„Întotdeauna ne-am dorit să lansăm un joc MAIDEN pentru telefon, combinația dintre Eddie și muzică fiind una foarte potrivită- mai ales că este un mod foarte bun de a face ca muzica noastră să ajungă la un nou public. Când a apărut oportunitatea de a face un joc pe care fanii noștri alături, sperăm, de mulți din comunitatea de gameri, să îl poată juca și descărca gratis oriunde în lume, nu am stat pe gânduri. Toată trupa a vizitat Roadhouse în timpul călătoriei din Vancouver și cu toții am fost impresionați de creativitatea, entuziasmul și pasiunea echipei de acolo.

Din punct de vedere viziual, design-ul personajului și a „lumilor” de acolo ne fac mândrii și ne încântă, iar muzica se potrivește perfect cu totul”  declară Steve Harris, basistul trupei.

Jocul poate fi descărcat atât pe iOS (aici), cât și pe Android gratuit. Și până atunci, nu uitați de Rock the City 2016, unde Iron Maiden va susține un concert în data de 30 iulie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*