Bruce Dickionson (Iron Maiden): „Faima este excrementul creativitatii”

246 vizualizări

Bruce Dickinson de la IRON MAIDEN a facut o declaratie surprinzatoare pentru un superstar rock.

Muzicianul, citat de Blabbermouth, sustine ca „faima este excrementul creativitatii” si puncteaza ca nu este deloc interesat sa fie celebru.

„Nu ma intereseaza sa traiesc acele momente in care ma felicit singur pentru ceea ce am realizat. Oamenii ma intreaba mereu: cum te simti in fata a zeci de mii de oameni? Raspunsul este mereu acelasi. Nu am timp sa ma gandesc la asta. Nu e ca si cum ai sta pe scena si te-ai opri din cantat pentru a privi oamenii si a-ti spune: uita-te la toti acesti oameni care se uita la mine! Vad tot felul de la*agii la Glastonbury plimbandu-se pe scena ca si cum ar avea o oglida atasata de ei insisi, holbandu-se in camere si nepasandu-le deloc de pustiul din front-row care ii idolatrizeaza. Ar trebui sa fim obsedati de sine dar suntem obsedati de public. Asta este diferenta dintre Maiden si toti ceilalti. Nu ma intereseaza sa fiu faimos. Faima este excrementul creativitatii, este raha*ul care iese pe partea cealalata a acesteia, este un reziduu. Tot ce conteaza este creativitatea, publicul si sa fii acolo, in acel moment”, a declarat Dickinson, vizibil suparat pe scena contemporana de rock.

„Noi face muzica nepretentioasa, energica si agresiva pentru oamenii carora nu le pasa de mode si de trenduri”, a explicat artistul


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*