Paul Di’Anno (ex Iron Maiden): „Nu cant opera pentru ca nu sunt homosexual”

Paul Di’Anno, fostul vocalist al formatiei IRON MAIDEN a facut o serie de comentarii rautacioase cu privire la Bruce Dickinson, actuala voce a legendarei trupe britanice de metal.

In timpul unui concert de-al lui Di’Anno din Donetsk, Ucraina, un barbat din public a inceput sa strige numele lui Bruce Dickinson, cel mai probabil pentru a-l ironiza pe Paul.

Di’Anno a incercat sa ignore glasul la inceput, dar intr-un final a clacat si s-a lansat intr-o serie de comentarii neplacute la adresa inlocuitorului lui.

„Imi pare rau, eu nu cant opera. Este mult prea usor iar eu nu sunt homosexual. Acesta este punk! Daca iti place Bruce Dickinson, du-te acasa si asculta-i albumele. De ce ai cumparat bilet, nenorocitule? Ce asculti aici este punk adevarat. Prin asta au fost creati cei de la Iron Maiden, nu printr-o masina de facut bani. Daca nu iti place de mine, du-te naibii! Chiar mai bine – vrei sa ne batem? Iti va parea rau. Regret, nu am spus niciodata ca sunt un tip cuminte. Daca iti bati joc de mine, te voi bate mar!”, a declamat furios Di’Anno.

Muzicianul si-a continuat concertul cu piesa „Running Free” si lucrurile au revenit la normal. El a fost vocalistul Iron Maiden pana in 1981, vocea lui regasindu-se pe primele doua albume ale trupei. A fost inlocuit ulterior de Bruce Dickinson.

Urmareste videoclipul cu discursul lui Paul mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*