Bruce Dickinson (Iron Maiden) se simte foarte bine si si-a lasat mustata!

321 vizualizări

Bruce Dickinson, solistul formatiei IRON MAIDEN, se tine tare! Dupa ce fanii si-au facut griji ca urmare a vestii ca muzicianul sufera de cancer, Bruce este hotarat sa lase boala in urma si sa isi urmeze cariera muzicala, si nu numai.

Artistul si-a facut prima aparitie publica dupa cura de 7 saptamani, in care cantaretul a urmat sedinte de chimioterapie si radioterapie. Bruce a vizitat sediul Hybrid Air Vehicles, pentru a da o mana de ajutor echipei din spatele proiectului construirii celui mai mare avion din lume.

Airlander va putea sa zboare timp de 3 saptamani fara oprire, avand scopul de a livra hrana si alte ajutoare umanitare celor aflati in situatii disperate. Compania Cardiff Aviation Ltd., infiintata de Dickinson, este unul dintre investitorii principali in acest proiect indraznet.

Potrivit spuselor celor prezenti la vizita lui Bruce, muzicianul arata exceptional, este in forma si si-a lasat chiar si mustata!

„Bruce se simte foarte bine! Nu ai spune ca a trecut prin ceea ce a trecut. Suntem alaturi de el si ne bucuram enorm ca si-a revenit”, au declarat cei de la Hybrid Air Vehicles, care au pus la dispozitie o fotografie ce il infatiseaza pe solistul Iron Maiden.

Ii uram lui Bruce insanatosire grabnica si suntem fericiti ca artistul s-a vindecat!

Bruce De Vuelta


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*