Bruce Dickinson a susținut o conferință la United POP din München

Bruce Dickinson
Bruce Dickinson

United POP, departamentul internațional al academiei de muzică, media și arte Deutsche POP,  l-a invitat recent pe solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson să susțină o prelegere, ca invitat la un eveniment special pentru studenții de la Music & Management Bachelor Top Up, cu ocazia ceremoniei de absolvire. Evenimentul s-a desfășurat  în München, Germania. 

Binecunoscut în cea mai mare parte pentru activitatea sa pe scena heavy metal, Dickinson nu este doar solist, ci și antreprenor, fiind, de asemenea, implicat în diferite proiecte creative. El este producător de bere și și-a creat propria marcă. În plus, are o legătură puternică cu sectorul aviației, fiind pilot comercial și actualul președinte al Cardiff Aviation. De asemenea, a fost director de marketing pentru Astraeus Airlines.

Dickinson este considerat unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din lume. Pe lângă deceniile petrecute oferind spectacole la cel mai înalt nivel, atât cu Iron Maiden cât și solo, Bruce a trăit și o existență extraordinară în afara scenei. Un adevărat erudit, realizările sale sunt numeroase: este pilot și căpitan de zbor, antreprenor în domeniul aviației, producător de bere, lector motivațional, scenarist de film, romancier și autorul bestsellerurilor editurii Sunday Times, prezentator radio, actor TV, comentator sportiv și maestru internațional de scrimă… ca să enumerăm doar câteva.

În urmă cu opt ani, Dickinson a fost operat pentru a elimina un nod canceros de pe gât. Bruce a declarat pentru iNews că a vrut să-și acopere lupta împotriva cancerului în autobiografia sa din 2017, What Does This Button Do?, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la această afecțiune, ce afectează persoanele care adesea nu au antecedente de abuz de tutun sau alcool.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*