Bruce Dickinson lansează prima piesă solo după 18 ani

Bruce Dickinson
Bruce Dickinson

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a lansat prima sa piesă solo din ultimii 18 ani, Afterglow of Ragnarok. Urmăriți mai jos videoclipul piesei.

Piesa este single-ul principal de pe viitorul album al lui Dickinson, The Mandrake Project, pe care l-a anunțat inițial în septembrie.

Data de lansare a albumului este 1 martie 2024.

Albumul conține 10 melodii, având ca primă piesă chiar primul single lansat, Afterglow of Ragnarok. Acesta include, de asemenea, o melodie intitulată Eternity Has Failed, despre care un comunicat de presă notează că este o reelaborare a melodiei If Eternity Should Fail de pe albumul Book of Souls (2015) a trupei Iron Maiden.

„A fost important să stabilim tonul proiectului cu această piesă”, a declarat Dickinson despre Afterglow of Ragnarok.

„Așa cum îi stă bine titlului, este un cântec heavy și are un riff puternic… dar există și o melodie reală în refren care afișează lumina și umbra pe care o aduce restul albumului.”

Bruce Dickinson va ajunge și în România la anul în cadrul turneului The Mandrake Project Live 2024 pe 3 iunie la Arenele Romane. Bilete și detalii pe entertix.ro.

The Mandrake Project primul album solo al lui Dickinson de la Tyranny of Souls din 2005. El a confirmat deja că vechiul colaborator al său, chitaristul, Roy Z, i s-a alăturat și în cadrul acestui album.

Puteți vedea mai jos coperta oficială și tracklistul complet. The Mandrake Project este disponibil pentru precomandă aici.

The Mandrake Project:
Afterglow Of Ragnarok (05.45)
Many Doors To Hell (04.48)
Rain On The Graves (05.05)
Resurrection Men (06.24)
Fingers In The Wounds (03.39)
Eternity Has Failed (06.59)
Mistress Of Mercy (05.08)
Face In The Mirror (04.08)
Shadow Of The Gods (07.02)
Sonata (Immortal Beloved) (09.51)