Reguli de acces, interdictii si ultimele noutati legate de concertul Iron Maiden de la Bucuresti

360 vizualizări

Pe 24 iulie 2013, in Piata Constitutiei, grupul britanic IRON MAIDEN prezinta, in premiera in Romania, grandiosul show desfasurat sub egida turneului Maiden England.

In deschidere vor concerta grupurile Voodoo Six si Anthrax.

Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events si D&D East Entertainment, au oferit ultimele informatii legate de vânzarea de bilete si accesul publicului la concertul Iron Maiden.
 
Bilete

In ziua concertului publicul va putea cumpara bilete si de la punctele de vanzare Eventim ce vor fi amplasate in Piata Constitutiei. Eventim recomanda ca biletele sa fie cumparate din timp, pentru a evita cozile de la locatie.

In ziua evenimetului biletele sunt disponibile si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Cărturestisi Humanitas.
 
Pret bilete:

Golden Circle – Pret normal –  255,60 RON
Silver Circle – Pret normal – 202,35 RON
Normal Circle – Pret normal – 170,40 RON
 
Acces public
 
In ziua concertului, 24 iulie, accesul publicului se va face la ora 16.30. Accesul se va face in doua zone de pe B-dul Republicii – dinspre Calea 13 Septembrie si dinspre B-dul Natiunilor Unite.
 
Interdictii
 
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.
 
Restrictii de circulatie
 
In data de 24 iulie 2013, circulatia rutieră va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Brătianu si Piata Constitutiei.

Restrictionarea este valabila in intervalul orar 12:00 – până in data de 25 iulie 2013, orele 03.00, pe B-dul Libertătii, intre B-dul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie
 
Pentru buna desfasurare a concertului, circulatia rutiera va fi restrictionata pe B-dul Unirii, intre B-dul I.C Bratianu si Piata Constitutiei incepand cu data de 24 iulie, orele 00.00, pana la data de 25 iulie 2013, orele 03.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*