Tim Lambesis (As I Lay Dying) recunoaste ca a mintit ca este credincios

Scandalul AS I LAY DYING capata noi proportii. Tim Lambesis, fostul solist al grupului, a facut o declaratie socanta.

Dupa ce muzicianul a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru ca a incercat sa isi ucida sotia, Tim a recunoscut ca este ateu si ca a declarat ca este crestin doar pentru a atrage fani.

„M-am prefacut ca am credinta pentru trupa, pentru ca multa lume ne-a considerat mereu o formatie de metal ‘crestin’, in ciuda declaratiilor noastre ca arta noastra, desi are un asemenea mesaj, este doar arta. Cand pustii veneau la noi in backstage dupa concerte si voiau sa se roage, ma rugam cu ei, dar eu sunt ateu”, a explicat Lambesis.

Artistul a declarat ca nu este singurul care a mintit in legatura cu credinta sa pentru a-si pastra fanii.

„In 12 ani de turnee cu As I Lay Dying, as zice ca 1 din 10 trupe asa-zis ‘crestine’ chiar au ceva crestin in ele. Vorbeam mereu despre faptul ca nu ni se parea 100% corect sa stoarcem bani de la ‘piata crestina’, desi noi eram atei. Adevarul este ca nu promovam idei rele…asa ca nu ni s-a parut gresit„, a declarat Lambesis.

As I Lay Dying a fost una dintre cele mai iubite formatii americane de metalcore. A fost fondata in 2000 si a lansat 6 albume, intre care si „An Ocean Between Us”, care s-a clasat pe locul 8 in Billboard si a fost nominalizat la Grammy.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*