Politistii americani, pusi pe jar din cauza unui graffiti cu Slayer

259 vizualizări

Autor: Mircea Anghel

Amuzant sau nu, datorita unui graffiti plasat pe una dintre cladirile New York-ului, Politia a intrat in alerta.

Nu toti oamenii sunt metalisti sau rockeri, asa incat pentru autoritatile locale „slayer” nu a insemnat altceva decat sensul propriu al cuvantului din limba engleza, si anume „asasin”.

Avand in vedere ca opera de arta urbana avea si pentagrama desenata in dreptul cuvantului, lucrurile au devenit si mai problematice.

Dupa mai multe investigatii, angajatii NYPD au constatat ca nu este nimic mai mult decat sigla uneia din cele mai cunoscute trupe din tara lor.

Initial, autoritatile au crezut ca este vorba despre o crima savarsita din ura (n.r. hate crime), tocmai din cauza ca graffiti-ul se afla in zona unor suporteri locali de baseball. S-a presupus ca autorul ar fi cineva din afara cartierului si ca scopul acestuia ar fi fost sa-i provoace pe rezidenti.

Sau poate „copoii” au avut suspiciuni cum ca God Hates Us All …

Din pacate, acesta nu este singurul caz in care formatia lui Araya este implicata intr-un scandal. Slayer au fost acuzati de-a lungul timpului de antisemitism si au starnit nenumarate conflicte in randul diferitelor culte religioase.

Si totusi, domnilor politisti, poate daca ati fi ascultat macar cele mai emblematice formatii de metal de pe continentul vostru – printre care si Slayer – ati fi economisit timpul pierdut cu investigatiile…si ati fi avut mai multe momente de liniste pentru savurarea „gogosilor” americane.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*