E-An-Na & friends: Înregistrări la o bere

E-An-Na
700 vizualizări

Muzică bună, bere și distracție, dar mai ales posibilitatea de a ajuta la înregistrarea unei noi compoziții E-An-Na, iată ce vă așteaptă săptămâna viitoare la Crama Național din Sibiu.

Abia întorși de la Kavarna Rock Festival și cu planuri mari pentru alte reprezentații la Celtic Festival din Beclean si Rock Over Ludus, trupa sibiană de folk metal E-An-Na are un anunț important pentru toți fanii sibieni (și nu numai) care vor să ia parte la înregistrarea noului EP al trupei, în data de 11 iulie.

Ce transmit cei membrii trupei fanilor?

„După cum probabil ştiţi, lucrăm din greu la EP-ul nostru de debut. Pe una dintre piese avem nevoie de o secvenţă în care se vor auzi sunetele specifice unei crâşme pline. Decât să căutăm ceva gata înregistrat, preferăm să surprindem ceva propriu, să captăm o fărâmă din viaţa celor care ne ascultă & ne ajută să mergem mai departe.

Ce trebuie să faceţi? Simplu: veniţi miercuri, săptămâna viitoare în Piaţa mică, la Crama Naţional , cu cât mai mulţi prieteni. Beţi, ciocniţi & simţiţi-vă bine. De restul ne ocupăm noi.”

Pentru alte informații puteți intra aici.

Vă reamintim că săptămâna trecută trupa E-an-na a făcut senzație la cunoscutul festival Kavarna Rock Festival, unde au fost invitați să cânte alături de trupa de gothic symphonic metal, Tiarra.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*