E-an-na și primele impresii din turneul FolkCore De Tour

2.933 vizualizări

Primul weekend de concerte din turneul FolkCore De Tour a trecut, iar DIRTY SHIRT a ajuns deja în Baia Mare și Timișoara, unde publicul i-a primit călduros pe maramureșeni, care au urcat pe scenă alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania într-un concert unic pe scena metal românească.

Și pentru că tot conceptul turneului este unul unic și special, atmosfera de început a fost făcută de E-An-Na, cea mai cunoscută trupă tânără de folk metal din România, care a avut o apariție mai mult decât spectaculoasă pe scenă.

„Până acum, FolkCore De Tour se vede a fi un turneu plin de surprize pentru noi. Nu mă așteptam ca muzica noastră să rezoneze și cu un altfel de public și în complet alte condiții. Deși nu suntem obișnuiți să terminăm concertul după 6 piese, acest lucru ne permite să dăm tot ce putem într-un mod mai energic și e o plăcere să vedem cum publicul, mai timid și nou, începe să cânte cu noi pe la ultimele piese.

E-An-Na. FolkCore De Tour 2

Concertul celor de la Dirty Shirt l-aș descrie ca un spectacol complet. Nu e un simplu concert la care vine piesă după piesă, e altceva. Te transpune într-o stare diferită și te ține acolo de la început până la final. Nu e ceva ce trebuie ratat și nu ajunge să vezi video-uri pe internet cu asta, e ceva ce trebuie trăit la fața locului”, a declarat Ovidiu, unul din membrii trupei.

Trupa E-an-na va fi prezentă și în următoarea perioadă alături de Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania, așa că dacă doriți să-i vedeți live îi puteți gasi weekend-ul acesta la Cluj Napoca (24 martie, /Form Space) și Iași (25 martie, Casa de Cultură a Studenților) sau în Brașov (31 martie, Kruhnen Musik Halle) și în București, pe 1 aprilie (Arenele Romane) peste două săptămâni.

Afiș FolkCore De-Tour

Biletele pot fi achiziționate pe www.ambilet.ro, conform următoarelor prețuri:

Pentru București (Arenele Romane):
– Normal Tickets – 45 lei
– Intrare – în seara evenimentului – 55 lei (în limita capacității locației)

Pentru concertele din țară (Cluj Napoca, Iași, Brașov)
– Normal Tickets – 35 lei
– Intrare – în seara evenimentului – 40 lei (în limita capacității locației)
*Pentru Brașov (Kruhnen Musik Halle): – biletele pot fi achiziționate doar de la locație
foto: Live Aeons Photography


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*