The Raven Age a lansat albumul de debut „Darkness Will Rise”

Pe băieții de la THE RAVEN AGE vi-i amintiți probabil din vara anului trecut, când au cântat în deschiderea concertului Iron Maiden la Rock the City. Pentru mine a fost dragoste la prima audiție și am așteptat acest album cu o nerăbdare care rar mă cuprinde.

Așadar, britanicii lansează primul lor album oficial, care i-a urmat EP-ului „The Raven Age” din 2014. Materialul discografic de debut se numește „Darkness Will Rise” și conține 13 track-uri (trei dintre ele fiind cele de pe EP).

tra

Cum sună? Metal greu șlefuit armonios. Adică porțiuni de heavy, cu părți foarte melodice (inclusiv pian) și cu momente care trezesc emoție (în termeni populari, piele de găină). Dacă îți plac piesele care alternează mai multe stiluri pe parcursul a 5-6 minute (care acum îți transmit furie, iar în secunda următoare sensibilitate/vulnerabilitate), s-ar putea să te îndrăgostești de The Raven Age.

Lista pieselor:

01. Darkness Will Rise

02. Promised Land

03. Age of the Raven

04. The Death March

05. Salem’s Fate

06. The Merciful One

07. Eye Among the Blind

08. Winds of Change

09. Trapped Within the Shadows

10. My Revenge

11. The Dying Embers of Life

12. Angel in Disgrace

13. Behind the Mask

„Darkness Will Rise” poate fi ascultat și cumpărat de AICI.

The Raven Age este o trupă relativ nouă care, deși s-a format în 2009, a început să producă piese proprii începând cu 2014. Grupul a fost fondat de către chitariștii Dan Wright și George Harris, fiul lui Steve Harris (basistul de la Iron Maiden). În 2016, cei cinci membri au mers în primul lor turneu internațional, „The Book of Souls”, prin care Iron Maiden își promovau cel mai recent material discografic. Cu această ocazie, numele formației s-a făcut cunoscut în mai multe colțuri ale lumii, oferindu-le băieților un avantaj major în vederea lansării albumului de debut.

La începutul lui 2017, ei au însoțit o altă trupă celebră, Anthrax, în turneul european „Among the Kings”, care s-a încheiat acum câteva zile.

Și la cum sună, proaspătul album ar putea reprezenta portița către o carieră muzicală frumoasă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*