Tom Araya: „Urmatorul album Slayer trebuie sa fie ceva special”

Tom Araya de la SLAYER a declarat ca noul album al formatiei va trebui sa reprezinte un pas urias inainte pentru legendara formatie, informeaza Metal Hammer.

Se pare ca trupetii pregatisera multe lucruri inainte de moartea lui Jeff Hanneman. Tristul eveniment a dat foarte multe lucruri peste cap.

„Planuisem multe inainte de moartea lui Jeff asa ca lucrurile pe care le facem acum reprezinta implinirea unor obligatii. Dupa finalul acestui turneu va trebui sa stam jos si sa discutam serios care este planul nostru si care este viitorul. Mergem inainte si terminam anul asa ca vrem ca toata lumea sa aiba un sentiment de finalitate, de incheiere. Le va permite si fanilor sa nutreasca aceleasi simtaminte si sa si-l aminteasca pe Jeff pentru ultima oara”, a declarat Araya.

Tot Araya a marturisit ca inainte ca Jeff sa se imbolnaveasca, le-a prezentat colegilor sai de formatie niste cantece exceptionale la care lucra.

„Acest nou album trebuie sa fie ceva special, trebuie sa fie extraordinar – nu poate sa fie doar un nou album Slayer”, a spus Araya care a continuat prin a spune ca are de gand sa gaseasca toate materialele la care lucra Jeff Hanneman inainte de moarte.

Asadar, fani Slayer, asteptati-va la lucruri interesante din partea trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*