Suffocation anunță noul album, Hymns From The Apocrypha

Trupa death metal Suffocation, va lansa al nouălea LP, Hymns From The Apocrypha, pe 3 noiembrie, prin Nuclear Blast. Următorul album după …Of The Dark Light, din 2017, și prima lansare cu noul vocalist, Ricky Myers, este, fără îndoială, cel mai puternic album al grupului de până acum.

Astăzi, trupa a oferit fanilor o primă piesă de pe album, Seraphim Enslavement. Videoclipul a fost regizat și editat de Tom Flynn și se potrivește perfect, din punct de vedere vizual, cu vocea monstruoasă a lui Myers.

Basistul Derek Boyer comentează: „Acesta este al cincilea album de studio al meu cu Suffocation și acest album este demențial! Conține toate răsturnările tehnice brutale și haotice pe care lumea le-ar aștepta de la trupă, plus elemente noi care ies din tărâmul normal și previzibil. Acesta este al doilea material mixat și masterizat de Christian Donaldson (după Live In North America) și e mortal!!! Abia așteptăm să aducem aceste melodii pe scenă și să zdrobim totul în calea noastră!”

Myers declară: „Suntem încântați să dezvăluim cel de-al 11-lea album de lungă durată, Hymns From The Apocrypha, un material creativ care îmbină stilul nostru consacrat cu profunzimea lirică și artwork-uri complicate. Acest album este o dovadă a devotamentului nostru față de muzica brutală, după cum se observă și în videoclipul single-ului Seraphim Enslavement, o călătorie vizuală care completează conceptul albumului.”

Hymns From The Apocrypha track listing:
01. Hymns From The Apocrypha
02. Perpetual Deception
03. Dim Veil Of Obscurity
04. Immortal Execration
05. Seraphim Enslavement
06. Descendants
07. Embrace The Suffering
08. Delusions Of Mortality
09. Ignorant Deprivation

Înregistrarea albumului a durat aproximativ o lună și jumătate, la studioul InLine al lui Hobbs și Boyer din Long Island. Duo-ul a conceput și a coprodus albumul, în timp ce Christian Donaldson a masterizat și mixat, asistat de Dominic Grimard. Coperta a fost realizată de ilustratorul grec Giannis Nakos de la Remedy Art Design (Vomitory, The Crown).

Suffocation 2023 lineup:
Terrence Hobbs – chitară
Derek Boyer – bass
Eric Morotti – tobe
Charlie Errigo – chitară
Ricky Myers – voce


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*