Disturbed revine cu un nou single, „The Vengeful One”

804 vizualizări

Trupa DISTURBED a pus capat pauzei care dura de aproape 4 ani. Grupul a lansat un nou single, intitulat „The Vengeful One”. Piesa beneficiaza si de videoclip.

Mai mult, Disturbed a anuntat si cel de-al 6-lea album de studio, „Immortalized”, care va aparea pe piata in data de 21 august 2015.

Formatia a ales sa faca o pauza pentru a-si improspata fortele creative, asa incat momentul revenirii sa fie unul maret.

„Munceam fara oprire din 1998. Aceasta pauza ne-a oferit ocazia sa ne ocupam de propriile pasiuni. Nu a durat mult pana cand am simtit din nou impulsul. Am vrut sa revenim in clipa in care simteam, colectiv, acel foc arzand in noi. Ne-a fost asa de dor de tot ce inseamna Disturbed incat am putut folosi aceasta energie pentru a crea noul album. L-am facut asa cum ne-a placut noua”, au declarat membrii trupei.

Materialul a fost produs de Kevin Churko, cunoscut pentru munca sa cu trupe ca Five Finger Death Punch, Papa Roach, Ozzy Osbourne si altii. Tracklistul si coperta pot fi vazute mai jos.

Tracklist „Immortalized”

1. The Eye Of The Storm
2. Immortalized
3. The Vengeful One
4. Open Your Eyes
5. The Light
6. What Are You Waiting For
7. You’re Mine
8. Who
9. Save Our Last Goodbye
10. Fire It Up
11. The Sound of Silence
12. Never Wrong
13. Who Taught You How To Hate
14. Tyrant*
15. Legion of Monsters*
16. The Brave And The Bold*

*Doar editia Deluxe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*