Nick Holmes (Paradise Lost) povestește despre versurile pieselor de pe albumul „Medusa”

615 vizualizări

Britanicii de la PARADISE LOST au lansat la începutul lunii septembrie un nou material discografic, intitulat „Medusa”, cu care formația pare că și-a croit din nou drumul către trecut, ca o călătorie în timp la „rădăcinile” care au dat naștere la ceea ce înseamnă azi Paradise Lost.

Într-un interviu acordat pentru revista Maximum Rock, solistul Nick Holmes vorbește despre inspirația din spatele versurilor pieselor de pe „Medusa”, dar mai ales despre cum religia reprezintă un subiect important care conturează, de atâția ani, muzica acestora:

Scriu despre aceleaşi lucruri despre care scriam în adolescenţă sau când aveam douăzeci şi ceva de ani. Sunt subiecte foarte asemănătoare. Credinţe, religie. Rămân uimit de fiecare dată când văd că oamenii cred că există un „Ceva” universal care priveşte spre noi de sus. Astăzi, în lume, se întâmplă lucruri mai cumplite decât oricând, cu oameni care invocă religia ca pretext. Dar, oricum, religia este un subiect important pentru mine, moartea este un subiect important, e ceva prin care trecem cu toţii. Credinţele mă mai interesează, în general, nu neapărat cele religioase, ci orice tip de credinţă. Ce îi face pe oameni să creadă în alţi oameni. În concluzie, vorbesc despre aspecte concrete, mai puţin despre subiecte fictive”, a declarat Nick Holmes.

Mai multe despre noul material, dar mai ales despre ce este azi formația Paradise Lost, puteți citi în interviul din cel de-al doilea număr al revistei Maximum Rock, pe care o puteți comanda aici: maximumrock.ro/magazin/.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*