Scarlet Aura lansează primul single în limba română, Rock în Sânge și Voință!

Scarlet Aura
Scarlet Aura

Trupa Scarlet Aura, aflată în fruntea scenei heavy metal, livrează de ani buni spectacole pline de energie, depășind limitele genului cu sunetul lor unic, voci puternice, instrumental de excepție. Noul lor single, Rock în Sânge și Voință, este la mare înălțime. Cu versuri puternice, beat-uri și voci înălțătoare, piesa promite să fie un imn heavy metal care va rezona cu fanii din întreaga lume.
Mesajul piesei este deosebit de oportun în lumea de astăzi, cerând unitate, încredere și sprijin între muzicieni, artiști și comunitatea mai largă a fanilor heavy metal și a iubitorilor de tatuaje. Accentuează importanța de a avea o voință de fier, de a-ți asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni și de a lucra din greu pentru a atinge excelența în domeniul ales, făcând succesul parte din propria ta amprentă, din propriul corp sub forma unui tatuaj sau doar din voință.
Noul single al trupei Scarlet Aura nu este doar o piesă, ci o reprezentare a călătoriei trupei și a ceea ce reprezintă. Cea mai recentă lansare promite să inspire fanii cu mesajul său de perseverență, unitate și speranță. Cu siguranță va impresiona atât fanii mai vechi, cât și pe cei noi. Single-ul a fost scris în 2021 și lansat pentru prima dată pe compilația CD MusinkForHumanity de către „Asociația Tattoo & Piercing România” (Next Level Tattoos by Costi Azoiței) anul trecut și în cele din urmă a devenit piesa de titlu pentru primul lor album scris integral în limba română. Costi Azoiței, cunoscut și ca unul dintre cei mai buni artiști de tatuaje din Europa,este responsabil pentru designul albumului.
Mihai Dănciulescu declară: „Rock în sânge și voință nu este doar o melodie, ci reprezintă întru totul ceea ce suntem noi astăzi. Se împlinesc pentru fiecare dintre noi, membrii trupei Scarlet Aura, aproape 20 ani de muzică și de căutări. Muzica nu este ceva ce facem, este ceva ce suntem și astfel am ajuns astăzi în autoeducarea noastră prin muzică să fim plămădiți din rock și voință. Nu poți să ajungi la performanță decât dacă ai o voință de fier. Dacă îți asumi ce ai ales să faci și mai ales dacă vrei să evoluezi, să devii mai bun. Să fii ambițios și cu credința în ziua ce vine, în colegii de lângă tine pe scenă sau în publicul pentru care scrii muzică, o cânți, o trăiești.”
„Este uimitor cum ne-am găsit cu Costi Azoiței care ne-a inspirat să facem o piesă despre metal și tatuaje. Și cum aceasta a devenit începutul viitorului nostru album. Cum am reușit alături de el o colaborare incredibil de frumoasă care nu s-a oprit la compilație. A continuat prin realizarea de către acesta, special pentru noi, a acestei extraordinare opere de artă, coperta de album. Suntem o comunitate, artiștii muzicieni, iar astăzi prin această melodie ne bucurăm să aducem un plus de valoare acesteia prin alăturarea artiștilor tatuatori, a tatuajelor în lumea noastră. Să fim uniți, să ne oferim încredere! Să fim alături unii de ceilalți este mesajul pe care melodia noastră își dorește să-l transmită. Un mesaj atât de mult dorit astăzi, pretutindeni în lume, dar mai ales în lumea muzicii și a artelor frumoase.”
Noul single al formației Scarlet Aura va fi disponibil pe toate platformele de muzică importante, din 24 martie 2023. Albumul complet „Rock în Sânge și Voință„, care include 11 piese, va fi lansat pe 5 mai 2023 prin Universal Music România și Silver City Records.

Scarlet Aura Discography:
“The Rock Chick” (as “AURA”), Universal Music Romania 2014
“Tomboy”, digital single, Universal Music Romania 2014
“Falling Sky”, Pure Rock Records 2016
“The Beast Within Me” (EP), Outlanders Productions 2017
“Memories”, Outlanders Productions 2017
“Scarlet Aura Live in concert”, CD/DVD Outlanders Productions 2018
“Jingle Bell Rock” (Single), Universal Music/Silver City Records 2020
“Falling Sky – 5th Anniversary”, Universal Music/Silver City Records 2021

The Book of Scarlet Trilogy:

  • “Hot’n’Heavy”, Silver City Records 2019
  • “Stormbreaker”, Silver City Records 2020
  • “Genesis of Time”, Universal Music/Silver City Records 2021

„The Book of Scarlet ” Books (by Aura Danciulescu):
“The Book of Scarlet. Vol. I – Ignition”. ISBN: 978-3964439796. 170 p; 2018, 2019
“The Book of Scarlet. Vol. II – Scarlets United”. ISBN: 978-6060670247. 130 p; 2021
“Under My Skin” – 2CD, Universal Music/Silver City Records 2022

Scarlet Aura lineup:
Lead Vocals: Aura Danciulescu
Lead guitar & Vocals: Mihai Danciulescu
Bass guitar & Vocals: Rene Nistor
Drums: Spas Markov


1 Comment on Scarlet Aura lansează primul single în limba română, Rock în Sânge și Voință!

  1. Trupa Scarlet Aura este bine-venita in scena heavy metal! Single-ul Rock in Sange si Vointa este o piesa plina de energie si promite sa fie in curand un imn de ascultat de fanii rock din intreaga lume. Mesajul piesei este profund si cei mai buni artisti de tatuaje din Europa,Costi Azoitei, se joaca un rol important in transmiterea acestuia. Aceasta melodie rezoneaza cu ideea de a avea o vointa de fier, de a fi unit si de a ne incuraja unii pe altii ca sa atingem excelenta in domeniul ales!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*