Kamelot a lansat albumul „The Shadow Theory”

„Suntem cu toții prizonierii propriilor creații”… spune Thomas Youngblood, fondatorul trupei KAMELOT, referindu-se la tehnologia de azi, inteligența artificială și tot ce omul a creat cu propriile sale mâini… Și iată că după 12 luni de zile lungi petrecute în Germania, Florida și Suedia, toată munca formației își arată în sfârșit rezultatele, concretizate într-un album care așteaptă să vadă lumina zilei încă de la sfârșitul lui 2016, pe când trupa intra în studio prima dată pentru a lucra la el, și anume „The Shadow Theory”.

Așa cum declară chiar Thomas Youngblood, „The Shadow Theory” este o călătorie psihologică prin complexitatea minții umane, în care noi suntem constant supuși unor stimuli prin media, tehnologie, experimente sociale și inteligență artificială. Albumul reprezintă o îmbinare a mai multor lumi, oferindu-i ascultătorului posibilitatea de a evada din propria noastră realitate.

Acesta poate fi comandat aici:

AMAZON: http://smarturl.it/TST-Amazon
 All order links + Special Editions:www.theshadowtheory.com

Mai jos puteți asculta și vedea și videoclipul uneia dintre piesele incluse pe album, și anume „Phantom Divine (Shadow Empire)”:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*