Slash: „Astept momentul in care digitalul va suna la fel de bine ca vinilul”

272 vizualizări

Slash, fostul chitarist GUNS N’ROSES, a vorbit despre starea muzicii in era digitala.

Artistul va concerta in Romania in data de 28 iunie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui eveniment marca Phoenix Entertainment.

„Muzica digitala este intr-o continua schimbare. Lucrurile nu s-au asezat inca. Eu tot astept imbunatatiri in materie de calitate a sunetului, deoarece este clar ca, in mare parte, acesta este modul preferat de consumare a muzicii in ziua de azi. Nu pot spune ca ma simt confortabil cu acest stil digital, pentru ca totul este un haos constant. Se intampla atat de multe lucruri incat este greu de spus ce va urma. Ca muzician, este foarte important cum suna ceva, cum e impachetat, cum poti face produsul unic. Am crescut in era vinilului si este o diferenta uriasa intre cum te simti cand cumperi un album acum, si ce simteai atunci. Totul difera, de la calitatea artwork-ului, pana la cea a sunetului. Acum, pachetul a disparut iar lumea inregistreaza de acasa, de pe laptop sau de pe telefon. Lucrurile au devenit mai accesibile dar si mai impersonale. Vom vedea cum va evolua totul. Cred ca trebuie spus fara teama ca vinilul are o calitate superioara a sunetului. Astept clipa in care digitalul va reusi sa dezvolute un sound la fel de bun”, a explicat Slash.

„Personal, sunt adeptul vinilului si prefer sa inregistrez pe banda…Mi se pare mult mai frumos”, a continuat artistul.

Fanii din Romania se vor putea intalni cu acesta, Myles Kennedy & The Conspirators si Raven Eye duminica, 28 iunie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*