Myrath transmite fanilor români un mesaj cu ocazia concertelor din Timișoara și București (video)

805 vizualizări

După succesul fulminant înregistrat în acest an cu turneul “Legacy” cu care au ajuns până în Japonia unde au încântat peste 30.000 de fani în cadrul festivalului Loud Park, MYRATH își continuă aventura în Europa.

MYRATH își exprimă nerăbdarea de a reveni la noi în primele lor concerte din România în calitate de headliner. Solistul Zaher Zorgati a ținut să ne transmită un mesaj important pe care îl puteți urmări în video-ul de aici:

Prima oprire este la Timișoara pe 27 noiembrie în clubul Daos pentru o revedere frumoasă cu publicul din Banat pe care l-a impresionat în vara anului 2015 atunci când formația tunisiană a deschis concertul celor de la HIM.
Câteva zile mai târziu, pe 1 decembrie, Myrath dau întâlnire fanilor muzicii metal în clubul Quantic din București, unde vor pune în scenă o producție unică, spectaculoasă care va completa energia debordantă emanată de băieți la fiecare apariție live.

Formația Myrath s-a remarcat într-un timp scurt datorită stilului eclectic, folosind combinații interesante între genurile progressive metal, power metal și sonorități orientale.r

Trupa are 5 albume de studio la activ, iar cel mai recent,  “Legacy”, s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor și al criticilor, aceștia din urmă clasându-l pe primele poziții în topul celor mai bune lansări metal din 2016.

Biletele pentru concertele din România sunt disponibile în rețeaua Eventim
Timișoara  –  60 de lei până pe 26 noiembrie și 70 de lei în ziua concertului. Link bilete: goo.gl/t0zBmf
București – 60 de lei până pe 30 noiembrie și 75 de lei în ziua concertului. Link bilete: goo.gl/AvuYD2

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*