Câștigă 3 invitații duble la concertul Myrath din București!

2.470 vizualizări

După succesul fulminant înregistrat în acest an cu turneul “Legacy” cu care au ajuns până în Japonia unde au încântat peste 30.000 de fani în cadrul festivalului Loud Park, MYRATH își continuă aventura în Europa.

Astfel, începutul lunii decembrie aduce trupa franco-tunisiană MYRATH în fața publicului bucureștean, în data de 1 decembrie 2016,  în clubul Quantic din București.

Maximum Rock Magazin, alături de Phoenix Entertainment, pune la bătaie 3 invitații duble pentru concertul de la București. Pentru a câștiga una din cele 3 invitații, urmați pașii de mai jos:

  1.  Like paginii de Facebook Maximum Rock Romania aici: Maximum Rock Romania
  2. Share (public) acestei postări
  3. Tag la această postare persoanei cu care vreți să mergeți la concert.

Și gata! Ați intrat în concurs!
Cei 3 norocoși câștigători vor fi extrași prin intermediul random.org.

Atenție!  Urmați fiecare pas din concurs, share-ul trebuie sa rămânaă PUBLIC, pentru a putea valida participarea. Concursul se adresează doar celor care au dat și like paginii Maximum Rock România.
Câștigătorii vor fi anunțați atât printr-un update aici, cât și pe pagina de facebook Maximum Rock Romania în data de 24 noiembrie 2016.

Maria Sh, Ioana Crîngea și Andrei Muntean, sunt castigatorii invitatiilor duble. Acestea e ridica de la intrare, pe baza de buletin.

UPDATE:

Felicitări! Câștigătorii sunt Maria Sh, Ioana Crîngea și Andrei Muntean. Numele vostru și al persoanei cu care veniți vor fi trecute pe lista de invitați la intrare. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj privat cu numele vostru complet. Nu uitați să aveți un act de identitate la voi!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*