Urasti noul album Queensryche? Exprima-te si poti castiga niste premii

Geoff Tate, vocalistul formatiei QUEENSRYCHE (una dintre versiunile acesteia) are simtul umorului. Impreuna cu casa de discuri care se ocupa acum de trupa, Deadline Music/Cleopatra Records, muzicianul a lansat un concurs.

Acesta consta in crearea unui videoclip de catre fani (sau dusmani), in care candidatul sa argumenteze de ce uraste din tot sufletul noul album al trupei, „Frequency Unknown”.

Concursul va fi jurizat de insusi Geoff Tate. Castigatorul va primi un bilet de avion pentru Seattle, Washington, unde va asista la concertul trupei Queensryche. Evenimentul are loc pe data de 29 iunie. Mai mult, el va beneficia si de un loc VIP, o sesiune meet-and-greet si un pachet de merch in valoare de 250 de dolari.

Urasti din tot sufletul noul album Queensryche, ‘Frequency Unknown’? Ai scris deja pe blog despre asta? Ei bine, metalistilor, daca aveti tupeul sa va sustineti parerea, avem un concurs pentru voi. Nu va mai ascundeti dupa computer si smart-phone si aratati-ne cat de mult urati discul printr-un comentariu video pe care o sa ni-l trimiteti via Youtube„, scrie in anunt.

Concurentii trebuie sa foloseasca numele real si vor trimite aplicatiile pana pe data de 10 mai. Ca sa afli regulile complete, fa click AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*