FIRMA lanseaza in avanpremiera albumul „Descantece” la Cluj-Napoca

353 vizualizări

Vineri 10 octombrie, in The Shelter, Cluj-Napoca se reinoada itele, se canta si descanta, odata cu revenirea trupei FIRMA pe scena clujeana.

Ca dovada a unei energii creative inepuizabile, FIRMA propune un al treilea album cu un sound complex si o lirica introspectiva ce poarta amprenta trupei: ”Descantece”. O parte dintre piesele ce vor fi incluse pe acest disc, respectiv „Copiii Cerului”, „Puterea” si „Doua suflete” – single care a intrat si in playlist-urile posturilor de radio nationale, sunt disponibile online pe soundcloud si youtube.

Discografia trupei numara albumele „La Orbire” (2003), „Exit” (2007), „Descantece Vol. I” (lansare in 16.10.2014), precum si remixuri realizate de catre UNU si Trip Opera.

„Incalzirea” o vor face clujenii de la SKY SWALLOWS CHALLENGER, care vor servi publicului un rock alternativ atmosferic de influente Foo Fighters, Incubus, Deftones. Alaturi de acestia vor urca pe scena si baietii de la POSITIVE JOHN, un grup tanar care se joaca cu sonoritati alternative care se metamorfozeaza in hibrizi funk/ progresivi proaspeti si irezistibili.

The Shelter este un clubul clujean lider in concerte alternative si nu numai, un loc in care trupele si spiritele undreground se dezlantuie in voie.

FIRMA: Facebook, Soundcloud, You Tube
SKY SWALLOWS CHALLENGER: Facebook, Bandcamp, You Tube
POSITIVE JOHN:
Facebook

RSVP/ Facebook event: [aici]

Sursa: comunicat de presa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*