Corey Taylor lansează al doilea single, Post Traumatic Blues, de pe viitorul album, CMF2

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), cântăreț și compozitor, câștigător al premiului Grammy, actor și cel mai bine vândut autor al editurii New York Times, a lansat Post Traumatic Blues, al doilea single de pe viitorul său album de studio solo, CMF2 .

Corey declară: „Post Traumatic Blues este încercarea mea de a descrie oamenilor cum este să te confrunți cu PTSD. Uneori este atât de greu pentru oameni să înțeleagă suișurile și coborâșurile, severitatea frigului și a amorțelii, încât am vrut să încerc să construiesc o punte de legătură între cei care trăiesc cu boala și cei care încearcă să-i ajute”.

Lansat în mai, primul single de pe CMF2, Beyond, a intrat în Top 15 la Rock Radio în doar șase săptămâni și a fost coperta și prima poziție a playlist-ului Rock Hard de pe Spotify.

Într-un interviu recent, Taylor a fost rugat să susțină afirmația sa anterioară conform căreia CMF2 va fi „cel mai bun album rock al acestui an și al următorului”. El a spus: „Acest album are totul. Adică, nu sună ca nimic altceva, ceea ce aparent este contagios în această industrie. Nu este produs ca oricare alt album. Se simte viu. Piesele sunt incredibile, producția, performanțele… Este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată și sunt foarte, foarte mândru de el. Sunt mândru de munca pe care eu și producătorul Jay Ruston am făcut-o.” 

Taylor a început să înregistreze follow-up-ul LP-ului CMFT din 2020 la începutul lunii ianuarie, la The Hideout Recording Studio din Las Vegas, Nevada, alături de Ruston, care a lucrat anterior cu Steel Panther și Anthrax, printre alte trupe mari. S-au alăturat lui Corey în studio și ceilalți membri ai trupei sale solo – basistul Eliot Lorango, bateristul Dustin Robert, împreună cu chitariștii Christian Martucci și Zach Throne. Douăzeci și șase de melodii au fost înregistrate pentru CMF2, inclusiv Beyond și Post Traumatic Blues.

Videoclipul oficial pentru piesa Beyond a fost filmat într-o locație îndepărtată din deșertul Mojave din California. Surprins prin prisma regizorului Dale „Rage” Resteghini (Hatebreed, Five Finger Death Punch, Trivium), videoclipul îl surprinde pe Taylor mergând cu pas greoi în jurul deșertului.

CMF2 este primul album al lui Taylor pentru BMG și primul pe propria etichetă, Decibel Cooper Recordings. În sprijinul noului său album, Taylor și-a anunțat turneul din 2023, cu invitați speciali Wargasm, Oxymorrons și Luna Aura. Produs de Live Nation, turneul cu 28 de concerte începe pe 25 august în Denver, făcând opriri în Statele Unite la Detroit, Orlando, Dallas și multe altele înainte de spectacolul final din Los Angeles, pe 5 octombrie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*