Anthrax, Black Label Society și Exodus anunță un turneu nord-american pentru ianuarie/februarie 2023

Anthrax pe scenă, iunie 2022
Anthrax pe scenă, iunie 2022

La începutul anului 2023, Anthrax și Black Label Society, vor porni iar la drum. Ei au străbătut țara și vara trecută cu iconicul lor thrash/heavy metal. Turneul din 2023 cuprinde 24 de concerte, acoperind toate piețele noi, cu ambele trupe în postura de headlineri. Se alătură, ca invitat special în această cursă, zeii thrash metalului din California de Nord, Exodus.

Turneul începe în data de 17 ianuarie la Boise, Idaho, încheindu-se în Oakland, California, pe 18 februarie.

Deoarece acest turneu va duce trupele pe scene diferite decât a făcut-o vara trecută, Anthrax așteaptă cu nerăbdare să continue sărbătorirea celor 40 de ani de activitate (acum 41 de ani), cu fanii. Multipla câștigătoare a discurilor de aur și platină, nominalizată de șase ori la Grammy, membră Big Four, Anthrax declară:  „Suntem atât de încântați să pornim din nou la drum cu Black Label Society. Ne-am distrat atât de grozav  în turneu cu ei la începutul acestui an, încât am vorbit să o facem din nou. Am vorbit încă de când eram pe drum, împreună. Și, avându-i pe băieții de la Exodus ca oaspeți speciali, cu siguranță turneul nu trebuie ratat.”

Zakk Wylde de la Black Label Society a spus: „Anthrax este una dintre cele mai bune trupe legendare de metal/thrash din toate timpurile. Am fost prieteni cu Scotty, Charlie, Frankie și Joey de peste 30 de ani. Sunt unii dintre cei mai buni oameni pe care i-ar putea cineva întâlni. Jon este cel mai bun nou membru pe care ei îl puteau coopta. Turneul Anthrax, Black Label Society și Exodus va fi unul dintre cele mai bune turnee de până acum!!”

Chitaristul Exodus, Gary Holt, a declarat: „Exodus sunt foarte încântați să anunțăm că vom merge în turneu cu Anthrax și Black Label Society. Să mergem în turneu cu prietenii noștri de lungă durată este întotdeauna ceva epic. Iar acum ajungem în turneu și cu BLS.Îi vom urmări pe Zakk și pe ceilalți rupand scena! Va fi minunat și vom aduce marca noastră unică de violență audio în fiecare oraș! Lăsați metalul să se rostogolească!”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*