Stitched Up Heart a anunțat albumul To The Wolves și a lansat single-ul Possess Me

Trupa Stitched Up Heart din Los Angeles va lansa noul album, To The Wolves, pe 1 septembrie prin Century Media Records. Videoclipul muzical oficial pentru cel mai recent single al LP-ului, Possess Me, a fost lansat pe 5 iulie. Presărată cu elemente progresive, electronice complicate și îmbogățită de țipătul emoționant al vocalistei Alecia „Mixi” Demner, piesa este atât energică, cât și provocatoare.

Possess Me este cea mai intimă melodie pe care am scris-o până acum”, spune Mixi. „Ne-am întors la rădăcinile noastre, cu elemente familiare din single-ul Monster, dar cu o notă mai grea și modernă.”

To The Wolves track listing:
01. To The Wolves
02. Thunder
03. The Hunting
04. Possess Me
05. Immortal
06. Taste For Blood
07. Conquer And Divide
08. Dead Inside
09. The Architect
10. Part Of Me
11. The End

Stitched Up Heart va susține Escape The Fate, împreună cu D.R.U.G.S., Point North și Garzi, într-un turneu din SUA care începe pe 31 august în Salt Lake City, Utah și se va încheia pe 5 octombrie în Portland, Oregon.

Stitched Up Heart este o trupă rock americană cunoscută pentru muzica sa puternică și încărcată emoțional. Formată în Los Angeles, California, în 2010, trupa a captivat publicul din întreaga lume cu amestecul lor unic de hard rock, metal alternativ și influențe industriale. Conduși de talentata și carismatica vocalistă Alecia „Mixi” Demner, Stitched Up Heart a câștigat recunoașterea prin spectacolele live intense și prin compoziția profund personală.

Mixi a început să adune o gamă de muzicieni care îi împărtășeau pasiunea, dăruirea și viziunea. Consolidarea membrilor de bază James Decker la tobe, Merritt Goodwin la chitară și Randy Mathias la bas a avut loc în 2016, prin semnarea cu Century Media Records. Ei au lansat albumul intitulat Never Alone, care a debutat în Top 10 Billboard Heatseeker. Odată cu single-ul Finally Free, trupa a deschis calea spre succes pentru următoarele două single-uri, Monster și Catch Me When I Fall.

În 2020, Stitched Up Heart a lansat albumul al doilea, Darkness. Produs de Matt Good, LP-ul se adâncește mai mult în compoziția introspectivă a trupei și prezintă creșterea lor ca muzicieni. Piese precum Lost (cu Sully Erna de la Godsmack) și My Demon evidențiază abilitatea trupei de a îmbina riff-uri grele de chitară cu refrenuri de tip imn, având un impact de durată asupra genului rock.

Trupa continuă să depășească limitele și să evolueze în materie de sunet, refuzând să se limiteze la o singură etichetă sau gen. Cu pasiunea lor neclintită pentru muzică și capacitatea lor de a se conecta cu publicul la un nivel profund, Stitched Up Heart  este o forță care trebuie luată în considerare în peisajul muzicii rock.

Stitched Up Heart lineup:
Alecia „Mixi” Demner – lead vocals, rhythm guitar
James Decker – drums, backing vocals
Merritt Goodwin – lead guitar
Randy Mathias – bass, backing vocals


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*