Machine Head: repetiții pentru turneul aniversar „Burn My Eyes”

Machine Head
Machine Head

Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, laaa muuulți aaani! Cine să… Bine, gata. Mai știți albumul „Burn My Eyes”, primul album Machine Head apărut? În 1994, băieții ăștia scot primul lor material discografic, iar 25 de ani mai târziu, organizează un turneu aniversar!

Primele lor piese, înregistrate cu o experiență scârțâită pe atunci, cântate acum cu o experiență adunată într-un sfert de secol, live, alături de membrii originali ai formației. Robb Flynn, Logan Mader și Chris Kontos se reunesc pentru o experiență de neuitat. Acum știm că se lucrează din greu ca piesele să sune impecabil, formația asigurându-ne într-un live pe facebook:

Rehearsing for ‘Burn My Eyes’ 25th Anniversary Tour

Geplaatst door Machine Head op Vrijdag 16 augustus 2019

 

Formația americană a reînregistrat albumul pentru aniversarea de 25 de ani de la lansare. Line-up-ul îi include pe Chris Kontos (primul toboșar), Logan Mader (primul chitarist), Robb Flynn și Jared MacEachern. Albumul a fost reînregistrat la Sharkbite Studios în Oakland, California.

Într-un interviu coordonat de jurnalistul Dom Lawson, Mader vorbește despre impactul albumului, cum e să cânți cu Chris Kontos și Robb Flynn pentru prima dată după 20 de ani și nerăbdarea de a începe turneul aniversar alături de ei.

 

Fondatorul Robb Flynn spune că atmosfera dintre ei e foarte pozitivă, iar Logan și Chris sunt într-o formă fenomenală din punct de vedere muzical.

Mader adaugă: „E o mare onoare pentru mine să iau parte la celebrarea celor 25 de ani de „BurnMy Eyes”! E greu de crezut că se întâmplă asta. Mă simt de parcă aș fi câștigat la loteria chitariștilor… din nou! Faptul că BME e încă relevant în ziua de azi se datorează lui Robb și felului în care a ținut trupa în viață pentru două decenii jumate. Îi sunt recunoscător pentru asta!”

Toți membrii trupei sunt siguri că showurile live sunt demne de ținut minte și de neratat, acum că formula originală Machine Head e reunită pentru a cânta primul album cap-coadă, dar cu mai multă experiență muzicală în spate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*