Machine Head: „Do Or Die” vine luna viitoare

Machine Head
Machine Head

Turneul aniversar „Burn My Eyes” se apropie cu pași repezi și va începe în octombrie cu un show în Germania. Ce poate marca mai frumos 25 de ani decât o nouă piesă? Din păcate, n-o avem acum. Vom putea asculta „Do Or Die” abia luna viitoare, cam în preajma anunțului turneului american

Procesul a început prin august 2018 și a fost înregistrată în decembrie cu ajutorul toboșarului Warbringer, Carlos Cruz, care l-a înlocuit pe Dave McClain.

Aceste informații vin dintr-o sesiune live pe pagina de facebook a formației din 23 august, deci nu știm câți dintre voi l-ați prins. Sau dacă aveați măcar habar de el, dacă v-a apărut pe feed la cât de aiurită e platforma asta de ceva vreme. În acest live, vocalistul Rob Flynn – alături de un câine foarte prietenos – vorbește despre „Do Or Die”:

London & Manchester VIPs are sold-out in Bronze Tier.Get VIP packages to all upcoming dates atWWW.MACHINEHEAD.VIP

Geplaatst door Machine Head op Vrijdag 23 augustus 2019

E gata de-o grămadă de vreme, zice Flynn despre noua piesă. M-au disperat toate datele astea programate. Durează prea mult. Acum că le știm, o să vă dăm chestii noi.

Abia așteptam să fac muzică nouă și după ce-am terminat cu ultimul turneu, în mintea mea era doar „Trebuie să fac muzică”. Am toate piesele astea scrise de luni întregi – aprilie anul trecut – și voiam să mergem să le înregistrăm și finisăm. Iar aici inginerul lui, Zack Ohren, a reușit să aranjeze ceva cu toboșarul Warbringer. A venit și a cântat puțin cu mine și Jared (MacEachren, bass). A fost extraordinar, a fost mișto să cânt cu el. Și chiar m-a inspirat, m-a scos din zona mea. Așteptam să scriu ceva de multă vreme și a fost locul și timpul potrivit. El a fost foarte mișto și n-o să-l pot răsplăti niciodată pentru tot ceea ce-a adus în studio.

Pe lângă „Do Or Die”, s-au mai „zdrăngănit” și alte piese care, chiar dacă n-au fost duse până la capăt, există și va veni și timpul lor. Flynn continuă: După „Do Or Die” o să avem multe piese noi care n-au nicio treabă cu vreun album. O să fie doar un șir lung de piese care se lansează constant. Și cine știe dacă o să se lege într-un album sau nu.

Flynn își dorește să aibă constant muzică nouă pentru fani, nu doar un album la câțiva ani.

Într-un interviu coordonat de jurnalistul Dom Lawson, Mader vorbește despre impactul albumului, cum e să cânți cu Chris Kontos și Robb Flynn pentru prima dată după 20 de ani și nerăbdarea de a începe turneul aniversar alături de ei.

Fondatorul Robb Flynn spune că atmosfera dintre ei e foarte pozitivă, iar Logan și Chris sunt într-o formă fenomenală din punct de vedere muzical.

Mader adaugă: „E o mare onoare pentru mine să iau parte la celebrarea celor 25 de ani de „BurnMy Eyes”! E greu de crezut că se întâmplă asta. Mă simt de parcă aș fi câștigat la loteria chitariștilor… din nou! Faptul că BME e încă relevant în ziua de azi se datorează lui Robb și felului în care a ținut trupa în viață pentru două decenii jumate. Îi sunt recunoscător pentru asta!”

Toți membrii trupei sunt siguri că showurile live sunt demne de ținut minte și de neratat, acum că formula originală Machine Head e reunită pentru a cânta primul album cap-coadă, dar cu mai multă experiență muzicală în spate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*