Phil Demmel a lansat o piesă respinsă de Machine Head (ft. membri Megadeth și Bleeding Through)

Fostul chitarist Machine Head, Phil Demmel, și fostul toboșar Dave McClain au dezvăluit recent că au câteva piese care așteaptă să iasă la suprafață, piese care n-au ajuns pe „Catharsis” (2018), iar acum una dintre ele a ieșit la lumină.

Puteți asculta „The Permanent Decay”, piesă realizată în colaborare cu bassistul David Ellefson din Megadeth și vocalistul Brandan Schieppati din Bleeding Through, mai jos:

Inițial, când eu și Phil eram în Machine Head, spune McClain, și a venit timpul să mai scriem chestii, Phil a avut câteva idei și riffuri. Eu mă aflam mereu la repetiții, iar a venit într-o zi cu ele și am început să zdrăngănim pe acolo. Am pregătit totul pe laptopul meu și am înregistrat ce se putea live, iar apoi a sfârșit printre piesele nefolosite. Fast forward mai târziu când nu mai facem parte din Machine Head, Phil vrea să înregistrăm ceva ce-a făcut atunci.

Demmel adaugă: Nu știm dacă suntem o trupă, nu știm ce facem în afară de faptul că am cântat piesa asta și ne place. Nu știe nimeni ce ne așteaptă în viitor.

Marți, 12 mai 2020, Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*