Alestorm va lansa al șaselea album în vară

425 vizualizări

Formația scoțiană de „pirate metal” așa cum o numesc chiar membrii, Alestorm, a pășit pragurile studioului și pregătesc cel de-al șaselea album din carieră.

„Curse Of The Crystal Coconut” se va putea asculta în vara lui 2020 via Napalm Records, așa că pregătiți-vă să fiți asaltați de aceeași energie și veselie cu care formația v-a obișnuit deja.

CURSE OF THE CRYSTAL COCONUTOh wow, humans of planet Earth! We're super excited to announce that today we have entered…

Geplaatst door Alestorm op Dinsdag 7 januari 2020

Oh, wow, oameni ai planetei Pământ! Suntem foarte entuziasmați să anunțăm că astăzi am intrat în Krabi Road Studios din Thailanda pentru a începe înregistrările celui de-al șaselea album Alestorm care se va numi „Curse of the Crystal Coconut”! Poate sau poate nu am furat titlul ăsta de la Donkey Kong. În fine, o să fim aici pentru următoarele 3 săptămâni înregistrând cam 13 piese, iar unele dintre ele vor fi atât de oribile că nici n-o să vadă lumina zilei. Alea care o să iasă oarecum bune o să fie lansate prin Napalm Records cândva la începutul verii!

Ultimul album Alestorm, „No Grave But The Sea”, a fost lansat în 2017 și a fost clasat pe locul 1 în topul U.S. Heatseeksers, locul 14 în topul german și a obținut alte poziții în top 20 în Belgia, Elveția, Austria și Noua Zeelandă.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*