Detalii noi legate de viitorul album Alestorm

1.064 vizualizări

Scoțienii de la ALESTORM (foto) au anunțat detalii noi legate de mult așteptatul nou album, printr-un comunicat extins și la obiect.

Astfel, viitorul material discografic se va intitula „No Grave But The Sea” și va fi lansat în data de 26 mai 2017, via Napalm Records. Coperta discului, alături de tracklist-ul complet, pot fi găsite mai jos.

Formația a ales o metodalitate mult mai specială de prezentare a pieselor de pe viitorul material și a oferit câteva amănunte destul de interesante: „No Grave But The Sea va fi disponibil în aproximativ trei milioane de formate diferite, așa că puteți să alegeți unul particular, dar și material bonus. Legat de acesta din urmî, puteți alege o ediție Mediabook a albumului, care va conține 2 CD-uri numite No Grave But The Sea for Dogs, care vor conține piesele noi, înafară de vocea umană, care e înlocuită cu un lătrat de câine. Vă asigurăm că nu veți reuși să ascultați întreaga creație, este spectaculos de slabă”.

Succesul celor de la Alestorm a venit odată cu semnarea parteneriatului cu Napalm Records, iar din acel moment scoţienii au devenit fenomen pe întreg mapamondul. Clipuri cu zeci de milioane de vizualizări şi în principiu o abordare muzicală tipic rock n roll au oferit acestei formaţii din oraşul Perth uneltele necesare pentru a-şi răspândi mesajul în cadrul celor mai mari festivaluri din lume, susţinând turnee sold-out în Europa. Vă reamintim că formația urmează să concerteze în România în cadrul Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc în perioada 10-13 august 2017, la Râșnov.

Tracks:

01. No Grave But The Sea
02. Mexico
03. To The End Of The World
04. Alestorm
05. Bar Ünd Imbiss
06. Fucked With An Anchor
07. Pegleg Potion
08. Man The Pumps
09. Rage Of The Pentahook
10. Treasure Island


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*