Metallica a donat peste $500.000 pentru victimele din Australia

Căldura vine de hac din nou pădurilor, de această dată în Australia, omorând cel puțin 25 de oameni din septembrie și până acum și peste 500 de milioane de animale, inclusiv o treime din populația de urși koala.

Nu este o noutate ca în comunitatea metal să existe oameni cărora le pasă de animale, sărind în ajutor cu fiecare ocazie sau donând ocazional organizațiilor non-profit, promovând pe conturile de socializare o viață sănătoasă care să nu afecteze viețuitoarele și mediul acestora etc.

Iar Metallica sunt deja cunoscuți pentru donațiile lor către diferite cauze umanitare (una dintre ele fiind și asociația Dăruiește Viață  din România), așa că nu ne surprinde donația lor de 516 mii de dolari (750.000 dolari australieni) către NSW Rural Fire Service și Victoria Country Fire Authority din Australia. Într-un comunicat oficial, formația spune:

Suntem compleșiți de știrile despre focurile care rad milioane de acri (eng. acres; un acru e echivalent cu aproximativ 4046 m2) în Australia, cu un impact major asupra New South Wales și Victoria. Toate aceste pagube afectează viețile tuturor rezidenților, animalelor, mediului și pământul, iar asta ne doare și pe noi.

Alăturați-vă nouă și faceți ce puteți. Noi, alături de fundația noastră All Within My Hands, donăm suma de 750.000 dolari australieni către NSW Rural Fire Service și Country Fire Authority din Victoria.

NSW RFS e cea mai mare brigadă de pompieri voluntari și toate donațiile oferite în această perioadă de criză ajung direct la serviciile care se ocupă de victimele acestor incendii.

CFA e un serviciu voluntar și protejează 3.3 milioane de cetățeni din Victoria, lucrând împreună cu alte comunități pentru a-i proteja în continuare de foc și alte urgențe.

We are totally overwhelmed by the news of the wildfires sweeping through millions of acres across Australia, with major…

Geplaatst door Metallica op Dinsdag 7 januari 2020

Și formația deathcore Fit For An Autopsy a organizat o strângere de fonduri – nu chiar strângere de fonduri, dar au avut reduceri uriașe pe magazinul lor online de merchandise, absolut toți banii fiind donați – adunând peste 6000 de dolari pentru World Wildlife Fund Australia.

EDIT:This is insane. You wonderful people just blew out all this merch in two hours, raising $6018 dollars for the…

Geplaatst door Fit For An Autopsy op Maandag 6 januari 2020


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*