The Recall Of Self Crafted Human Nature va avea loc in septembrie in Cluj-Napoca

447 vizualizări
Hatework si Flying Circus Club va invita sa fiti parte a unei seri speciale, intitulata The Recall Of Self Crafted Human Nature, primul concert Bloodway la Cluj-Napoca si revenirea Sincarnate dupa mai bine de doi ani de la ultimul concert aici, completate de provocari grafice si vizuale urzite de mainile lui Costin Chioreanu.
Evenimentul are loc joi, 25 septembrie incepand cu orele 21:00. Biletele vor fi disponibile la intrare, la pretul de 15 lei.
Bloodway s-a infiintat in urma cu un an, chiar daca vestile despre aceasta trupa au inceput sa apara ceva mai recent. Cei trei membri, Costin Chioreanu (chitara, voce), Alex Ghita (tobe) si Mihai Andrei (bas) au preferat sa faca cunoscuta existenta trupei si muzica lor abia in preajma lansarii primului material si anume, EP-ul Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon, inregistrat la Next Dog Studio, alaturi de Marius Costache si aparut in februarie 2014 la casa de discuri italiana, I Voidhanger Records sub forma de cd jewelcase. (discul poate fi ascultat integral aici: http://bloodway.bandcamp.com/). Lansarea a fost acompaniata de primul concert al trupei, ce a avut loc in aceeasi zi, in clubul Question Mark din Bucuresti.
Elemente black, doom, avant-garde, death metal, progressive si psihedelic se imbina armonios intr-o poveste intunecata, a carei personaj principal este o entitate ce calatoreste prin lumi stranii, in dorinta sa de a intelege Universul.
Grafica discului de debut, semnata de Costin Chioreanu (voce, chitara) a fost prezentata deja in 4 expozitii oficiale ale artistului (Olanda – Tilburg/Roadburn Festival, Italia – Milano/Santeria, Cluj – Tiff Festival, Franta – Clisson/Hellfest).
Sincarnate este deja un nume cunoscut in undergroundul autohton, lansand in cei noua ani de existenta un full-length si doua EP-uri, cel mai recent (Nothing Left to Give) fiind urmat de un mini turneu in Germania, Danemarca, Polonia, precum si de aparitii pe scenele de acasa (November to Dismember, 1 Mai Rock Festival, Metalhead Meeting 2014). Acelasi EP a beneficiat si de primul material video oficial al trupei, realizat de acelasi Costin Chioreanu / Twilight13Media.
In prezent Sincarnate pregatesc un nou full-length, preconizat sa apara la inceputul anului viitor.
In deschiderea concertelor va fi proiectata o selectie de filme de animatie realizate de acelasi Costin Chioreanu, printre care primul si singurul videoclip oficial pana in prezent al trupei Bloodway, creat pentru piesa „Free Ends”. Filmele sunt concepute printr-o tehnica inedita de animatie, deoarece este vorba despre un stil individual de miscare, in care nu se imita conditiile realitatii. Toate filmele detin un puternic grad suprarealist si fictional, iar conceptele nu numai ca depasesc materia si cotidianul, ci nu se opresc din a edifica tot soiul de lumi vizionare, in care picturalitatea primeaza fara exceptie. Unele filme sunt de sine statatoare, cum ar fi Outside de Great Circle, iar altele la randul lor au devenit videoclipuri pentru diversi muzicieni sau trupe, precum Antikythera pentru Anders Bjorler, sau Lost Among Liars pentru Vulture Industries. Pentru prima data aceasta selectie de filme de scurt metraj va fi proiectata publicului din Romania.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*