Byron canta la Hanul cu Tei, in Bucuresti

382 vizualizări

Joi, pe 10 aprilie, cei de la byron sustin un nou concert electric la Bucuresti – de aceasta data, locul ales este Beraria Hanul cu Tei (str. Blanari nr. 5-7, Centrul Vechi). Concertul face parte din seria de evenimente Green Hours I T I N E R A N T si va incepe dupa ora 20:30. Intrarea va fi 25 de lei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0727 571 371 sau la adresa  rezervari@berariahanulcutei.ro.

byron au lansat la sfarsitul lunii februarie cel de-al cincilea album, “Melancolic”, ce cuprinde muzica serialului original HBO „Ramai cu mine”. Albumul, ce contine 18 piese noi compuse de byron special pentru serial – printre care „Masa pentru doi” sau „Melancolic”, piesa de generic – urmeaza in scurt timp sa fie disponibil pe scara larga in format fizic si digital. In concertul de pe 10 aprilie, byron vor canta atat piese de pe acest nou material cat si piese mai vechi, de pe precedentele albume de studio.

byron – Losing Control

byron sunt o trupa de rock alternativ/progresiv infiintata in 2006 de catre Dan Byron, fost membru in Kumm si Urma. De atunci au sustinut nenumarate concerte in tara dar si in strainatate, au inregistrat 5 albume de studio, au  lansat primul DVD unplugged romanesc („Acoustic Drama”), au avut un concert difuzat pe HBO Romania („Live Underground” filmat in Salina Turda, disponibil pe DVD si Blu-ray) si au compus coloana sonora a serialului HBO „Ramai cu mine”.

byron – Cu capul in nori

Haideti asadar joi, 10 aprilie, in Beraria Hanul cu Tei din Bucuresti pentru o reintalnire cu cei de la byron!

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*