Evergrey anunță albumul „A Heartless Portrait (The Orphean Testament)” și lansează videoclipul piesei „Save Us”

Evergrey

Suedezii de la EVERGREY vor lansa al treisprezecelea album intitulat „A Heartless Portrait (The Orphean Testament)”, pe 20 mai prin Napalm Records. Pînă atunci, însă, au lansat videoclipul piesei „Save Us”.

Această călătorie copleșitoare prin heavy prog și emoționalitate copleșitoare atinge noi culmi și este precedată de sosirea primului single „Save Us”, în care heavy prog și frumusețea melancolică ajung la punctul culminant într-un refren care demonstrează abilitatea de compozitori de top a trupei.

Deschiderea zgomotoasă reflectă tot ceea ce reprezintă noul album, deoarece începe imediat cu părți uimitoare la chitară și dezvăluie un refren care va depăși cu siguranță analele istoriei EVERGREY.

Dacă ascultați cu atenție, veți auzi vocile a sute de fani care au fost invitați de EVERGREY să trimită înregistrări ale vocilor lor pentru a fi ulterior folosite ca voci de grup pentru piesă – punându-și amprenta veșnică în istoria EVERGREY.

Pentru videoclipul muzical uimitor, formația a făcut echipă cu prietenul de lungă durată Patric Ullaeus pentru a crea o experiență vizuală fermecatoare.

„A Heartless Portrait (The Orphean Testament)” track-list:

  1. Save Us
  2. Midwinter Calls
  3. Ominous
  4. Call Out the Dark
  5. The Orphean Testament
  6.  Reawakening
  7. The Great Unwashed
  8. Heartless
  9. Blindfolded
  10. Wildfires

EVERGREY:

Tom S. Englund – voce, chitară
Henrik Danhage – chitară
Rikard Zander – clape
Jonas Ekdahl – tobe
Johan Niemann – bas

Puteți urmări mai jos videoclipul piesei „Save Us”:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*