Află mai multe despre noul toboșar Times Of Need

708 vizualizări

Times Of Need este o trupă de southern/groove metal din Cluj-Napoca formată din Mr. Propper (ex. Truda), Răzvan Usineviciu, Adrian Turcu (ex. Betrayer) și acum de Tarocco Alex (ex. Krepuskul, Grimegod).

Băieții abordează o muzică extrem de energică și „in your face”, dar în același timp matură, menținând un vibe pozitiv, influențele fiind în mare parte de peste ocean.

Noul toboșar al trupei, Tarocco Alex, are o experiență de peste 400 de concerte, 10 turnee în toată Europa din Moscova până în Londra, împărțind scena (alături de Krepuskul) cu trupe ca Behemoth, Machine Head, Alice Cooper, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Sepultura, Crematory, Pain, Rotting Christ, Dark Tranquility, Melechesh, Pro Pain, Evergrey și mulți alții.

Formația Times Of Need va ocupa locul de headliner la preeventul WAY TOO FAR ROCK FESTIVAL din Bistrița în data de 4 mai (a nu se confunda cu festivalul care are loc în perioada 9-11 august). În cadrul acestui eveniment va avea loc un drum battle.

Alex a fost prezent la evenimente de tip „drum stage” ori de câte ori i s-a ivit ocazia, deci s-ar putea să-l recunoașteți de la evenimente ca Rockstadt Extreme Fest sau Maximum Rock Festival. Pe 5 iulie 2015 a avut ocazia să participe la un  duel” cu Mike Terrana.

În perioada 2010 – 2011, Alex a bătut la tobe alături de Grimegod, cu care a înregistrat LP-ul „Wrong Roads” în versiunea promo. În prezent este endorser Csibisticks, deține și cântă pe setul de tobe TAMA folosit de Mike Portnoy în Chaos Venue în 20 octombrie 2012 și pe un set Pearl Vision Limited Edition.

Viitorul pentru  sună bine pentru Times Of Need și abia așteptăm să-i vedem pe scenă în noua formulă.

Puteți asculta ultimul single al trupei mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*