Vezi programul pe ore pentru Gugulan Rock Open Air 2019

499 vizualizări

Între 16 și 18 august 2019, Valea Cenchi din Caransebeș va găzdui o nouă ediție a festivalului Gugulan Rock Open Air. Timpul se scurge și cele mai tari festivaluri ale verii vin și pleacă, iar Gugulan Open Air se află printre ele.

Mai jos poți vedea programul pe zile și, evident, ore, ca să știi când iei pauză pentru bere, mâncare sau căutat prieteni prin mulțime.

Image may contain: one or more people and text

Festivalul de anul acesta se va desfăsura în aceiaşi nouă locaţie, poziţionată chiar la intrarea în Caransebeş din direcţia Reşiţa, locaţie suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, are acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare şi camping pentru corturi.

Ne dorim ca festivalul să evolueze, iar ediţia de anul acesta se va remarca prin calitatea muzicală… Vor urca pe scenă cele mai apreciate trupe din Europa, dar şi din România, iar pana acum au confirmat participarea la festivalul din ţara Gugulanilor. Festivalul nostru implineste 6 ani, perioada in care ne-am confruntat cu o groaza de situatii, unele placute si foarte multe complicate. Am mers si vom merge intotdeauna inainte, matur si sigur, iar daca e vorba de maturitate, a venit momentul sa avem oaspeti de exceptieș

Gugulan Rock si weSKI – Muntele Mic, noul nostru partener, te provoacă la mișcare.
Suntem convinși că spiritul liber și dorința de distracție se pot împleti într-o combinație perfectă muzică-mișcare pe biciclete.
În cadrul festivalului nostru vom da startul unei ture de biciclism care va porni de pe Muntele Mic și va avea linia de sosire în campusul nostru din Str. Acces Cartier Teiuș Caransebeș în data de 17.08.2019.
Cu participarea prietenilor noștri de la Gugulan MTB Race Caransebeș, vă încurajăm să participați și voi la o Tură iîn Natură.
Deplasarea pe Muntele Mic se va face cu microbusul pus la dispoziție de WeSki, iar locul de întalnire va fi în Caransebeș, în Piața Sf. Gheorghe (în fața Bisericii Sf. Gheorghe) la ora 10:00 dimineața.

Bilete de o zi și abonamente puteți achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro

  • 30 lei – Bilet o zi
  • 50 lei – Abonament 3 zile


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*