Castiga 2 invitatii duble la concertul Vama din Re:public

385 vizualizări

Acum ai sansa sa castigi una dintre cele doua invitatii duble la concertul VAMA din Re:public, de pe data de 28 martie 2014!

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos.

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca.

Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste. Cu o capacitate de peste 800 de persoane, Re:public va gazdui in curand o serie de evenimente speciale marca BestMusic Live Concerts.

Urmeaza pasii pentru a te inscrie la competitie.

1. Da LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la aceasta trupa.
3. Dai SHARE pe FB la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Va puteti inscrie la concurs pana pe data de 26.03.2014 inclusiv. Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 27 martie 2014.

FOARTE IMPORTANT! CITITI CU ATENTIE! Castigatorii vor fi contactati via Facebook ca urmare a modalitatii de desfasurare a concursului. Va rugam sa va verificati, in ziua anuntarii castigatorului (anuntul va fi facut pe pagina de Facebook a Maximum Rock Magazin) INCLUSIV casuta cu ALTE MESAJE de pe Facebook, deoarece este posibil ca mesajul nostru sa nu intre in inbox-ul obisnuit, rezervat „prietenilor”.

CASTIGATORI:

Adrian Cornoiu

Adi Marin

Felicitari! Multumim tuturor celor inscrisi si va asteptam sa mai participati si pe viitor!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*