Castiga 2 invitatii duble la concertul byron si Cuibul din Club Colectiv

432 vizualizări

Castiga doua invitatii duble la concertul byron si Cuibul din Club Colectiv, de pe data de 28 martie 2014.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos.

byron au lansat la sfarsitul lunii februarie cel de-al cincilea album, “Melancolic”, ce cuprinde muzica serialului original HBO „Ramai cu mine”. Albumul, ce contine 18 piese noi compuse de byron special pentru serial – printre care „Masa pentru doi” sau „Melancolic”, piesa de generic – urmeaza in scurt timp sa fie disponibil pe scara larga in format fizic si digital.

In concertul de pe 28 martie byron vor canta atat piese de pe acest nou material cat si piese mai vechi, toate urmand a reinterpretate in variante acustice. Dupa ce au intampinat primavara cantand la Moscova in deschidere pentru Morcheeba, cei de la Cuibul vin la Bucuresti alaturi de byron pentru un concert acustic! Cuibul este o formatie din Chisinau infiintata de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub) si activa inca din 1991.

Dupa 6 albume, urmeaza o perioada de pauza si apoi o revenire in 2010 cu un nou material muzical. Anul 2013 gaseste formatia stabilindu-se intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat. Impreuna cu Lidia, Cuibul a inregistrat un nou album ce curand va aparea pe piata.

Organizatori: Best Music Live Concerts.

Urmeaza pasii pentru a te inscrie la competitie.

1. Da LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la aceasta trupa.
3. Dai SHARE pe FB la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Va puteti inscrie la concurs pana pe data de 26.03.2014 inclusiv. Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 27 martie 2014.

FOARTE IMPORTANT! CITITI CU ATENTIE! Castigatorii vor fi contactati via Facebook ca urmare a modalitatii de desfasurare a concursului. Va rugam sa va verificati, in ziua anuntarii castigatorului (anuntul va fi facut pe pagina de Facebook a Maximum Rock Magazin) INCLUSIV casuta cu ALTE MESAJE de pe Facebook, deoarece este posibil ca mesajul nostru sa nu intre in inbox-ul obisnuit, rezervat „prietenilor”.

CASTIGATORI:

Iordanescu Anca

Georgiana Stefan

Felicitari! Le multumim tuturor participantilor si ii asteptam si pe viitor!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*