Concert Hara in Bucuresti

527 vizualizări
Vineri, 4 aprilie 2014, Sprint Media va invita sa petreceti o seara extraordinara alaturi de trupa Hara, care va sustine un concert deosebit pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania – Club Live (Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti).
Hara este una dintre cele mai iubite formatii din Romania, datorita concertelor Live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. Formata in anul 2000, in Cluj-Napoca de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, trupa si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca, remarcandu-se prin creatiile originale, extrem de inspirate, ce combina cu multa naturalete elemente de rock alternativ, electro-pop, sonoritati celtice si folclor romanesc, cu versuri graitoare, cu mesaj, intr-o interpretare unica, personala.
Biletele pentru concertul Hara din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, pe http://www.bestmusic.ro, http://www.myticket.ro, la pretul unic de 50 de lei ( biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.
Sursa: Comunicat Hara

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*