Concert Popas in Live Club!

434 vizualizări
Club LIVE si Sprint Media au placerea de a va invita sambata, 29 martie 2014, la o seara exploziva, Live Music Night, oferita de Popas Band.
Vino sa iei parte la „60 de ani de muzica pe fast-forward”, un concept care iti aduce crema muzicii din anii ’60 pana astazi, de la swing la rock si de la Ray Charles la Avicii. Esti asteptat la un concert in 3 parti care, cu siguranta, iti va da dependenta!
Biletele pentru concertul Popas Band din Club Live pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, la pretul unic de 15 lei (biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.
Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Sursa: Comunicat Live Club


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*