Marilyn Manson a fost acuzat de agresiune sexuală de către Esmé Bianco

Foto: Esmé Bianco - Marilyn Manson
361 vizualizări

După ce în februarie 2021 Rachel Wood, fosta parteneră a lui Marilyn Manson, a dezvăluit că a fost abuzată de către artistul american, iată că zilele trecute și  Esmé Bianco, actriţa din serialul Game of Thrones, a depus plângere împotriva lui Marilyn Manson, pentru agresiune sexuală.

Conform plângerii depuse la tribunalul din California/SUA, Esmé Bianco a fost invitată de două ori la Los Angeles de Brian Warner ( numele real al artistului Marilyn Manson) în vederea angajării. În cadrul acestor întâlniri Rachel Wood a spus că a avut parte de acte de violenţă sexuală, precăzând că a fost tăiată, biciuită şi electrocutată de cântăreţ.

Extrase din plângerea depusă menționează: „Domnul Warner a violat-o pe domnişoara Bianco în mai sau în perioada mai 2011”, „Domnul Warner a comis acte sexuale cu domnişoara Bianco pe când era inconştientă sau incapabilă să-şi dea consimţământul” şi „a comis agresiuni sexuale de mai multe ori”.

Avocatul cântăreţului, Howard King, a declarat pentru AFP că acuzaţiile lui Esmé Bianco sunt „probabil false”, precizând că ea cere „despăgubiri financiare scandaloase pentru comportamente care nu au avut loc niciodat㔄Noi vom contesta ferm aceste acuzaţii la tribunal”, a adăugat avocatul în comunicat.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*