Paul Ciuci, legendarul muzician Compact, este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER25 de la Arenele Romane

170 vizualizări

Comunicat de presă:
În data de 12 iunie 2021, Trooper va urca pe scena Arenelor Romane. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea trupei.
PAUL CIUCI a acceptat invitația de a se alătura formației Trooper pentru o surpriză muzicală. Povestea Compact a marcat deja mai multe generații datorită compozițiilor lui Paul Ciuci, care a scris istorie în muzica românească creând unele dintre cele mai iubite cântece ale ultimilor 40 de ani: „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Stai cu mine”, „>Jocul ielelor”, „Mi-e tare dor de tine”, „Dă-mi o veste”,„Un alt început” etc. Puțini artiști se pot lăuda astăzi atât cu o bază loială de fani cu vechime, cât și cu generații tinere, care iubesc creativitatea neîntreruptă a muzicianului Paul Ciuci. Albumele Compact sunt mărturii ale unei cariere de neegalat și ale unei vieți dedicate publicului.

Coiotu’ a declarat: „Ne bucurăm teribil de mult să împărțim din nou scena cu Paul Ciuci. Paul ne-a fost alături și la evenimentul «Trooper 20 de ani». Pentru noi, Paul reprezintă un model și un reper. Am învățat o mulțime de lucruri numai discutând cu el despre muzică. Eu, unul, nu mai cunosc pe nimeni ca el; este un artist desăvârșit, care trăiește prin și pentru muzică. Timbrul vocal, felul în care cântă la chitară, capacitatea incredibilă de a scrie atât de multe piese bune, toate aceste lucruri îl plasează în galeria marilor artiști. Suntem onorați ca de ziua noastră să îl avem lângă noi pe unul dintre Legendari! Prin cântecele Compact, am simțit dinainte de a avea ocazia să ne cunoaștem cu Paul că ne este un bun prieten. Am așa de multe povești frumoase pe care trebuie să le împart cu voi, încât nu mai am răbdare! Ne vedem la Arenele Romane să povestim și să cântăm. Muzica unește suflete!”

Olympus Mons vor deschide concertul TROOPER. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Facebook – https://www.facebook.com/TrooperRocks/
Site –
www.trooper.ro
Pagina eveniment –  
https://www.facebook.com/events/436474407433780/
Instagram –
https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube –
https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*