Un nou supergrup a luat nastere! Afla despre ce este vorba

Muzicieni din cateva grupuri de progressive metal isi unesc fortele pentru a forma o noua trupa numita ALPHA FLOOD. Aceasta noua formatie contine membrii care au facut parte sau sunt inca activi in Frost*, Pain Of Salvation, Threshold, Darkwater si Neal Morse. Surprinzator nu? Alpha Flood se afla momentan in studio unde dau curs liber creativitatii si inregistreaza albumul de debut ce urmeaza a fi lansat in 2013.
 
Ideea pentru trupa a luat nastere in mintea lui Dec Burke, fostul vocalist si chitarist Frost* si Darwin’s Radio. „Am avut dorinta de a forma un grup care sa combine progressive rock-ul modern cu elemente metal,” explica Burke. „Iar atunci cand timpul si oportunitatea de a lucra cu cativa muzicieni de talie mondiala pe care i-am respectat si admirat timp de multi ani s-a ivit, am fost all in.”
 
Primul venit a fost Collin Leijenaar, longevivul baterist live de la Neal Morse: „In timp ce terminam albumul Affector, Dec m-a sunat sa ma intrebe daca as fi interesat sa ma alatur noii sale formatii. Fiind un fan al muzicii lui Dec, am luat decizia fara niciun fel de ezitare.”.
 
Kristoffer Gildenlöw (ex-Pain Of Salvation), Simon Andersson (Darkwater) si Richard West (Threshold) au completat in scurt timp line-up-ul. Richard a declarat, „Nu eram in cautarea unui nou grup dar cand am auzit muzica, a fost atat de frumoasa ca n-am putut rezista.”.
 
Simon adauga, „Faptul ca am fost solicitat sa formez o trupa cu acesti muzicieni a fost o adevarata onoare. In trecut obisnuiam sa le cant piesele imaginandu-mi cum ar fi sa fiu intr-o formatie cu ei. Si iata-ne acum. Sunt entuziasmat!”.
 
Dec: „De indata ce am inceput sa compunem muzica impreuna, a fost evident faptul ca exista o chimie minunata intre noi. Si stati linistiti, nu este doar un proiect de un album, ci un grup care va dainui!”.
 
Kristoffer concluzioneaza, „Abia asteptam sa aducem aceasta muzica pe scena si sa rupem norma!”.
 
Alpha Flood inseamna:
Dec Burke – Voce/Chitara
Kristoffer Gildenlöw – Bas
Richard West – Clape
Simon Andersson – Chitara
Collin Leijenaar – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*