Rock the Wolves Festival anunță primele formații participante la ediția 2022

713 vizualizări

Comunicat de presă:
Rock the Wolves Festival
(Open Air) își deschide porțile pentru ediția cu numărul 2, în perioada 29 – 31 iulie 2022 în Poiana Lupului, Gărâna, locație cunoscută pentru festivalul de jazz care se organizează anual începând încă din 1996.
Timp de 4 zile, pasionații de muzică rock vor avea parte de experiențe muzicale de excepție într-un cadru de poveste din inima Banatului, unde munții Semenic cu legendele sale străjuiesc în această parte a țării cu codrii săi nepătrunși de om, cu brazi și fagi falnici.
Festivalul reunește pe aceeași scenă formații locale și nume consacrate ale rockului.
Vă așteptăm cu brațele deschise în această aventură muzicală excepțională


Localitatea Gărâna este situată la 36 km distanţă de Reşita şi 26 km distanţă de Slatina Mică. Spaţiu ocupat odinioară exclusiv de germani colonizaţi, Gărâna a devenit o staţiune apreciată pentru climă moderată şi aerul bogat în ozon şi raze ultraviolete. Locul a devenit o grădină a Edenului pentru artişti – pictori, sculptori, poeţi, muzicieni – care găsesc aici linişte, muze, un loc ideal pentru creaţie.

Peste 20 de ani de festival de jazz, nenumărate ediții de folk, blues și rock, organizate într-una dintre cele mai frumoase zone montane ale județului Caraș-Severin au creat fenomenul din Poiana Lupului – Gărâna, cunoscut astăzi atât la nivel național și internațional de iubitorii acestor genuri de muzică.

Abonamentele, primele la preț promoțional, sunt deja disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro, la următorul link: https://www.ambilet.ro/tc-events/rock-the-wolves-festival-2022/

Organizator eveniment: Mountain Society


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*