Suicide Silence a lansat piesa „Feel Alive”

375 vizualizări

Titanii deathcore-ului american, Suicide Silence, s-au întors cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album de studio. „Become The Hunter” se va lansa pe 14 februarie 2020, la fix pentru a putea petrece o seară romantică alături de jumătatea ta. De ce la fix? Dacă dați volumul mai tare, o să vă bată vecinii în țeavă doar pentru țipetele lui Hernan Hermida, dacă înțelegeți unde bat.

De data aceasta ascultăm „Feel Alive” și avem și un videoclip regizat de Scott Hansen:

După criticile fanilor în urma lansării albumului self-titled din 2017, Suicide Silence a decis să revină la rădăcinile deathcore, bucurându-i cu teaserul „Meltdown”, apoi cu piesa „Love Me To Death”.

Albumul din 2017 a fost puțin mai soft decât materialele recente, având clean vocals și câteva riffuri care dădeau puțin spre hard rock, a făcut fanii formației să ajungă la ideea de „gata, se duce tot deathcore-ul dacă faceți așa”.

01. Meltdown 02. Two Steps 03. Feel Alive 04. Love Me To Death 05. In Hiding 06. Death’s Anxiety 07. Skin Tight 08. The Scythe 09. Serene Obscene 10. Disaster Valley 11. Become The Hunter

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*