Marilyn Manson a răspuns acuzațiilor de abuz asupra fostei partenere

Evan Rache - Marilyn Manson
1.272 vizualizări

Deși în urmă cu ceva timp Rachel Wood, fosta parteneră a lui Marilyn Manson, a dezvăluit că a fost abuzată, însă fără să menționeze vreun nume, iată că la 10 ani după despărțirea artistei de celebrul cânțăreț aceasta a făcut adezvăluiri șocante pe o rețea de socializare, confirmate (dacă putem spune așa) și de alte persoane care au trecut prin aceste experiențe asemănătoare:

„Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut lumii întregi ca Marilyn Manson. M-a abuzat oribil ani întregi. Mi-a spălat creierul şi m-a manipulat pentru a-i fi total supusă. Nu mai vreau să trăiesc cu teama că, dacă spun toate astea, voi fi şantajată sau pedepsită. Vreau să expun publicului adevărul despre acest om periculos şi să fac un apel către industriile care l-au cultivat şi pomovat, înainte ca el să distrugă şi alte vieţi. Sunt alături de victimele care nu vor mai păstra tăcerea”

Alte 4 persoane susțin că Manson le-a drogat şi că a fost violent cu ele.

Ca reacție la aceste declarații, casa de producţie Loma Vista a oferit un comunicat în care anunţă că a anulat promovarea noului album al artistului şi faptul că nu va mai lucra niciodată cu acesta.

În urma acestor acuzații Marilyn Manson a declarat că totul a fost făcut cu acordul ambelor părți și că în prezent totul este greșit interpretat: „Arta mea și viața mea au fost de foarte multe ori motive de controverse, însă recentele afirmații apărute despre mine sunt denaturări oribile ale realității. Relațiile mele intime s-au desfășurat întotdeauna cu consensul deplin al partenerelor.”

Senatoarea californiană Susan Rubio a cerut o investigaţie din partea poliţiei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*