Un om a decedat la un concert Slipknot

Știți vorba aia, „dacă mor, măcar să mor la un concert mișto?”. E o idee faină în teorie, foarte hardcore, dar destul de nasoală în practică pentru că se duce cheful tuturor oamenilor de la concert, al trupelor și al organizatorilor.

La concertul Slipknot de la Hollywood Casino Amphitheatre din Tinley Park, Illinois pe 11 august din cadrul turneului Knotfest Roadshow, un bătrân de 62 de ani a decedat după ce a căzut la pământ.

Richard Valadez, bătrânul cu pricina, a fost pronunțat mort la 11:34 PM. Cauza morții încă nu este cunoscută, însă martorii spun că Valadez s-a băgat în mosh pit și a căzut în repetate rânduri, la un moment dat suferind o convulsie și stingându-se din viață. Doi oameni au încercat să-i ofere primul ajutor înainte ca echipa de prim ajutor să ajungă la el.

Un martor spune: Ar fi trebuit să se descurce mai bine: mai multe echipe de prim ajutor, în primul rând, apoi o metodă mai bună pentru oameni de a cere ajutor. Altcineva spune că e vina oamenilor care se ocupă de locație: Nu există comunicare, pregătire, nimic.

Deci data viitoare aveți grijă pe cine trageți în pit și cine se bagă, cine cade în sau pe lângă, pentru că, indiferent de vârstă, nu se știe ce se poate întâmpla cu persoana respectivă și e bine să ne asigurăm că toată lumea e ok.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*